Riddersblad Jonggivers

maand maart

Zondag 4 maart van 14u-17u30: ESCAPE ROOM

Vandaag hebben Pinguïn en ik besloten om jullie klaar te stoven voor het echte, harde leven. We hebben natuurlijk allemaal nog een blanco strafblad, maar hoe lang gaat dat nog duren? Met mijn glazen bol voorspel ik dat Fons met Lora en Otto een bankoverval gaan plegen, Emma en Piero gaan massa's geld witwassen, Ayman en Bas gaan duizenden oude omaatjes beroven en Fadela, Cyril en Samuel worden steenrijke drugsbaronnen. En waar komen jullie dan uiteindelijk allemaal terecht? De gevangenis! In het beste geval zitten jullie allemaal samen in een grote familiecel en kunnen jullie samen een groot ontsnappingsplan bedenken, en daar gaan we vandaag op oefenen met onze home-made ESCAPE ROOM. Voor wie het concept van escape room niet kent: Je wordt opgesloten in een ruimte en moet door raadsels, opdrachtjes en zoektochten buiten geraken!
Kom allemaal zeker af want we hebben hier veel tijd en moeite in gestoken en het wordt echt meeega cool!
Mysterieuze groetjes,
Pinguïn en Butskop
PS: HEB JE AL JE FAMILIE EN VRIENDEN AL UITGENODIGD VOOR ONS STOOFVLEES OP 24 MAART, EN DAN GERESERVEERD OP ‘www.scoutsevere.be/stoofvlees'? NEE? DOEN!

Zondag 11 maart van 14u-17u30: LEIDINGSWISSEL

Normaal gezien verander je niets aan een team dat maar blijft winnen, maar om jullie toch te bewijzen dat we de beste leiding zijn moeten jullie natuurlijk iets hebben om mee te vergelijken. Daarom hebben we voor vandaag een eendaagse, volledig nieuwe leidingsploeg opgesteld en zullen jullie dus niet met Pinguïn en Butskop op stap gaan maar met andere, minderwaardige leiding.
Hier heb je een lijstje met alle leiding zodat je in je hoofd al kan uitmaken welke je niet wilt en welke je helemaal niet wilt
Giraf, Perdix, Steenbok, Beo, Secretarisvogel, Golden Retriever (Nagaina), Sperwer (Sahi) en Aninga
Gedraag jullie door te tonen dat de jonggivers de beste zijn!
Afwisselende kusjes,
Pinguïn en Butskop

Zondag 18 maart van 14u -17u30: ABNORMALITER SPEL

OEI, ik ben even vergeten wat het jaarthema is. Na al die tijd zou ik die zeker moeten kennen. AH JA TUURLIJK: ALLEMAAL ABNORMAAL!! Met dat stomme dansje dat de wouters constant doen en al die beestjes op het jaarkenteken. Laten we vandaag eens goed abnormaal doen. Genoeg met het gedragen als een perfect gedrilde maatschappij, vandaag is het alle remmen los, in het openbaar! De bedoeling van vandaag is zoveel mogelijk mensen de zin ‘What the hell zijn die aan het doen?' te laten zeggen. Dus we zien jullie graag om 14u om samen een openbaar, abnormaal teambuilding spel te spelen!
(Nu nog) Normale kusjes,
Butskop en Pinguïn

Zondag 25 maart: 00:00 - 00:00

25 maart + vreemd uur => waarom? 25 = groot cijfer, 0 minuten vergadering = niets -> vierde zondag van de maand = geen scouts! Maar gelukkig zien we jullie allemaal op zaterdag 24 maart want dan is het lekker stoofvlees eten!
Stoofvleeserige kusjes
Butskop en Pinguïn