Riddersblad Jonggivers

maand september

2-3 September van 9u tot 13u

Hey Jonggivers!
Het is overgangsweekend yeyyy! Overgangsweekend gaat gepaard met nieuwe vrienden en het allerbelangrijkste... NIEUWE LEIDING!!!
Als jullie willen weten wie de beste leiding is die je ooit van je leven gaat hebben kom zeker mee op dit cool weekend!

Groetjes,

10 September van 14u tot 17u30

Yooo jonggivers,
Wat als je helemaal alleen op de wereld was? Niemand om mee te babbelen, te lachen of lief te hebben. Triestig niet? Gelukkig zorgen we er bij de scouts voor dat je altijd goed omringd bent: door leiding, broers of zussen, vrienden en vooral, je patrouille!
Vandaag stellen we fancy nieuwe patrouilles op met een activiteit die je niet wil missen. Kom dus zeker allemaal af of we zetten je in de ‘looser' patrouille.
Dikke kusjes!

17 September van 14u tot 17u30

*kuch*
Van al die luchtvervuiling moet ik hoesten zeg! Aangezien weinig politici de klimaatverandering serieus nemen moeten de scouts maar de handen uit te zakken halen.
En deze autoloze zondag is daar de perfecte dag voor! Neem vandaag je fiets bij de hand en kom met ons het klimaatspel spelen. Vergeet ook je helm van (gerecycleerd) plastiek niet!
CO2-vrije kusjes,