Riddersblad Kapoenen

maand december

2december : 14h-17h30

-Goeiemorgen kapoentjes! Er begint weer is een nieuwe maand, dus weer superveel leuke en nieuwe spelletjes! Vandaag gaan we het grote winterspel spelen, dus kleed jullie goed aan en dan kijken wij er naar uit jullie terug te zien. Tot straks!

9 december : 14h-17h30

- Hallo kapoenen!
"Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt, daaaaar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn? "
Jaja vandaag komt Sinterklaas naar de scouts! Zijn jullie allemaal braaf geweest? Of belanden jullie in de zak? We zullen wel zien wat de Sint ervan vindt..
Franse Bulldog, Giraf en Sinterklaas

16 december : 14h-17h30

- Goeiemorgen kapoentjes!
Vandaag gaan we allemaal samen Kerstmis vieren, joepieeee! Jullie mogen allemaal voor één keer in pyjama naar de scouts komen. Vergeet zeker jouw pantoffels of dikke sokken niet. Op kerstmis mogen we ook nooit de cadeautjes vergeten voor onder de boom! Dus breng maar allemaal een cadeautje mee die je zelf maakt of koop er eentje van maximum 5euro!
Tot straks,
Giraf en Franse Bulldog

23 december : /

- Hallo kapoentjes! Vandaag is er geen scouts omdat wij spijtig genoeg examens hebben binnenkort... Jullie hebben nu tijd om familie te gaan bezoeken, jullie kamer op te ruimen en vergeet zeker jullie huiswerk niet! Dikke kusjes