Riddersblad Kapoenen

maand februari

03/02 14u tot 17u30

Goeiemorgen kapoentjes! Zijn jullie allemaal goed uitgeslapen? Wij hopen van wel want vandaag gaan we samen met de wauters naar de poppenkast. Dit is elk jaar opnieuw super leuk dus zeker afkomen!

10/02 14u tot 17u30

Goeiemorgen kapoentjes! Vandaag gaan we het grote Weerwolfje-spel spelen! Jullie kennen dat spelletje al goed van tijdens de vergaderingen, maar nu gaan we dat helemaal ombouwen tot een gigantisch spel! Verzinnen jullie alvast een naam voor ons dorp? ( en neen, niet Protjesdrop, dat hebben jullie al te vaak gebruikt ) .
Tot straks!
De vertellers

17/02 14u tot 17u30

Hallo kapoentjes,
Weten jullie al dat het binnenkort carnaval is? Vandaag gaan we het samen vieren op de scouts! Vergeet zeker jullie kostuum niet aan te doen, maar neem geen maskers mee want die gaan wij zelf maken.
Tot straks!
Franse Bulldog en Giraf

24/02

Vandaag is het de laatste zondag van de maand dus geen scouts... jammer! Laat jullie vandaag maar is goed verwennen door mama en papa en dan zien wij jullie graag volgende week terug! Tot dan 🙂