Riddersblad Kapoenen

maand september

31/08 tot 2/09 19u-11u

3 dagen scouts? 3 keer zoveel plezier! We gaan op overgangsweekend :D
Vrijdag afspraak om 19u aan de lokalen, van daar vertrekken we samen naar Peutie. ( Peutiebosweg z/n, 1800 Peutie )
Zorg er ook voor dat uw kind(eren) al gegeten hebben, alleen zaterdagavond voorzien wij lekker eten.
Zondag verwachten wij jullie om 13u terug in Peutie.
Wat zeker niet vergeten :
- Gamel, bestek, beker
- Matje, slaapzak, pyjama, tandenborstel,..
- Knuffel
- Voor de kinderen die overgaan naar de volgende tak : kleren die zeker vuil mogen worden ( of zelfs in de vuilbak mogen ) , zeep, shampoo en een handdoek.
- 30 euro = kostprijs per kind voor het weekend

Hallo kapoentjes!

Vandaag zijn wij er niet maar er zal super leuke vervangleiding op jullie wachten. Jullie vertellen ons alles volgende week!

16/09 14u-17u30

Goeiemorgen kapoentjes!
Hopelijk kunnen we vandaag nog van een mooi zonnetje genieten. Vandaag krijgen jullie de opdracht om deze twee raadsels op te lossen.
1. Hoe meer ik droog hoe natter ik word?
2. Wat heeft 6benen, 2hoofden, 4oren, 2handen maar Moooh op 4 voeten?
Succes!

Deze zondag is het autoloze zondag! Liefst dus afkomen met je fiets, step, rolschaatsen, vliegtuig of skateboard.

23/09 14u-17u30

Wat heeft 21 ogen maar kan niks zien?
Rarara...
Los het op en raad wat we gaan doen!

30/09 14u-17u30

Vandaag mogen jullie je eens goed laten verwennen door mama en papa want het is geen scouts.  Volgende week zien we jullie graag terug!

Dikke kus ! ( eikeeess )
Jullie leiding 